Kluizen

Contant geld, sieraden, waardepapieren, juridische aktes en nog veel meer: kluizen worden tegenwoordig gebruikt voor het veilig bewaren van persoonlijke en waardevolle bezittingen.

Er is een volledig assortiment van oplossingen beschikbaar, dat absolute veiligheid voor uw waardevolle bezittingen biedt. Kluizen kunnen worden onderverdeeld in 2 hoofdgroepen: muurkluizen en vrijstaande kluizen.

Alle soorten kluizen van Sistec, Salvus en Juwel garanderen uiterste betrouwbaarheid en voldoen aan alle speciale eisen, thuis of op uw werkplek.

Voor het kiezen van de juiste kluis moeten er drie zaken in acht worden genomen:

– Inbraakwerend, Een inbraak werende kluis is speciaal ontworpen om de inhoud te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De mate van weerstand word bepaald door metaaldikte en -soort, aantal sloten en andere vertragende factoren welke in de wanden en deuren van een kluis zijn gebouwd.

– Brandwerend, Een brandwerende kluis is gebouwd om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van brand. Deze tijden geven aan hoelang een kast zich in de vuurhaard mag bevinden.

– gebruiksvriendelijkheid: gemakkelijk gebruik van veiligheids- en/of combinatiesloten in termen van code geheugenopslag, dagelijks gebruik en onderhoud.

De maximale beveiliging valt of staat echter ook met de kwaliteit van het slot.