Raambeveiliging

Zijn de ramen van uw woning goed beveiligd? Inbrekers hebben maar een kleine ruimte nodig om zich doorheen te wurmen en daar staat niet altijd iedereen bij stil. Daarom is het goed om naast deurbeveiliging ook aan raambeveiliging te doen.

90% minder kans op inbraak

Voor het veilig maken van uw ramen kunt u denken aan raamboopjes , combi-uitzetijzer of een oplegdruksluiting met sleuteltje. Bij het aanschaffen van een van deze artikelen moet u wel laten op een 2 sterren artikel. Deze zijn goedgekeurd bij het SKG. Wij kunnen u in onze winkel natuurlijk altijd helpen en adviseren enn uiteraard staan wij altijd klaar om voor u de montage te doen. Weet u niet goed wat u er mee aan moet komen wij langs om alles te bekijken en door te nemen wat het beste is.

Barrièrestang

Wilt u een klein raampje toch af en toe open laten staan, of is het raam niet geschikt om een slot op te plaatsen, dan biedt de barrièrestang de oplossing.

Dievenklauwen en veiligheidsscharnieren

Voor optimale raambeveiliging voorziet u uw ramen ook van dievenklauwen of veiligheidsscharnieren. Als specialist op het gebied van beveiliging van ramen en deuren, biedt Nemef een totaal pakket aan oplossingen. De producten zijn veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Basisbeveiliging draairaam en klepraam

Een goede basisbeveiliging van een draairaam verkrijgt u door: 2 raamsluitingen of 2 druksluitingen* te plaatsen en door de scharnierzijde te beveiligen met 2 dievenklauwen (alleen bij naar buiten draaiende ramen).

Een goede basisbeveiliging van een klepraam of bovenlicht verkrijgt u door: druksluitingen of 2 combi-uitzetters* te monteren en door de scharnierzijde te beveiligen met 2 dievenklauwen.

Óf het plaatsen van een RVS barrièrestang. Bij toepassing van een barrièrestang, kunt u altijd veilig ventileren. Ook wanneer het raam geopend is, is het goed beveiligd.

* Uitzondering: voor ramen kleiner dan 50×50 centimer is de montage van 1 raamsluiting of druksluiting voldoende.

Waarom niet?
Waarom niet?