Cilinders

Sleutelspecialist Havekes levert uiteraard ook cilinders in diverse soorten maten en merken.

Veel werken wij met het merk Pfaffenhain , dit zijn goede stevige slagvaste cilinders en voorzien van een boorbeveiliging politie keurmerk klasse 2 **. Het voordeel van deze cilinders is dat als u er bijvoorbeeld twee koopt “gelijksluitend” en u over een jaar denkt  ‘ik kan er nog wel drie bij gebruiken die op dezelfde sleutel werkt’, dan is dat bij ons geen probleem.

De sleutels voor cilinders kunnen ook niet overal op de hoek van de straat worden bijgemaakt. Wilt u een ander merk zoals Lips, Evva , Abus, Corbin, Dom, etc. dan is dat ook geen probleem. Wij hebben cilinders in bijna alle maten wel liggen, dus kunnen zo een hele set voor u klaar maken.

Cilinders met certificaat

Ook kunt u cilinders krijgen waar een certificaat bij zit. Zonder het vertonen van dit pasje kan er geen sleutel worden bijgemaakt of bijbesteld.

Let er altijd op bij het kopen van cilinders met certificaat hoelang het nog gepatenteerd is, anders heeft u de cilinder een jaar en kan het daarna overal worden bijgemaakt.

Bij Sleutelspecialist Havekes hebben we setjes cilinders van Pfaffenhain gepatenteerd tot 2030. wilt u een compleet sluitsysteem voor woning of bedrijf kijk dan even onder het kopje sluitplan op de site.

   

Waarom niet?
Waarom niet?