3 of meerpuntssluiting

Ingefreesde deur

Ingefreesde deur

De meerpuntssluiting is een extra veilig en praktische slot. over de gehele lengte van de deur word een infrezing gemaakt. Daar valt de hele meerpuntsluiting in zodat deze gelijk met de deur komt te liggen. Meerpuntsluitingen worden voorzien van haakschoten , hierdoor word het nog moeilijker de deur open te breken.

Als de sleutel van de cilinder word omgedraaid worden alle haakschoten aangedreven , met andere woorden sleutel omdraaien en je deur is perfect beveiligd.

Een inbreker hoeft nu natuurlijk alleen de cilinder te forceren om binnen te komen dus voor de optimale veiligheid zet er dan veiligheidsbeslag op wat voorzien is van kerntrek beveilinging.

Smalslot meerpuntsluitingen

Smalslot meerpuntsluitingen zie je nog veel in metalen of kunststof deuren. Het vervangen hiervan is alleen makkelijk als je exact dezelfde er weer in kunt plaatsen maar meestal is dit niet het geval. Vaak zijn ze zo verouderd dat de types niet meer worden gemaakt. In dit geval kun je het beter aan de vakman overlaten want het vereist nog aardig wat kennis.

Problemen met uw meerpuntsluiting?

Heb je een probleem met een slecht werkende meerpuntsluiting dan betekent dit niet altijd dat het defect is en vervangen moet worden. Je kunt natuurlijk ook ons inschakelen voor advies. Ook voor als u nog geen meerpuntsluiting heeft en u wilt het erin laten maken bij een bestaande deur bent u bij ons aan het juiste adres.

Sluitkom in kozijn

Sluitkom in kozijn

Waarom niet?
Waarom niet?