Hang & sluitwerk

Wij bij sleutelspecialist Havekes kunnen niet alleen sleutels dupliceren maar geven u ook de beste informatie over hang en sluitwerk. Als u bij ons in de winkel komt kunnen wij u adviseren over hang en sluitwerk en kunnen u een ruim assortiment laten zien. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op de site van onze toeleverancier www.tenhulscher.nl/producten/

Vrijblijvend advies

Weet u niet zeker of uw woning goed beveiligd is kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze medewerkers. Iemand van ons komt dan even langs om u daar advies over te geven. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Het kan ook zijn dat u een nieuwe woning huurt of heeft gekocht en de bestaande cilinders wilt vervangen omdat misschien alle buren of bekenden nog een sleutel hebben. Geen veilig gevoel dus is het raadzaam om de sloten te vervangen.

Het maakt niet uit hoeveel deuren u in huis heeft wij kunnen de cilinders zo maken dat u alles kunt openen met 1 dezelfde sleutel (gelijksluitende cilinders) als u dit wenst.

Voor het plaatsen van uw nieuwe producten kunt u een van onze medewerkers inschakelen zodat u er ook vanuit kunt gaan dat alles goed gemonteerd word. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geen goede montage is geen goed effect.

Waarom niet?
Waarom niet?